Wie is bioCatootje en wie is eigenaar van dit cateringbedrijf?

Wie is bioCatootje en wie is eigenaar van dit cateringbedrijf?

Mijn naam is Oda Steenbrink, eigenaar van bioCatootje, catering en kookworkshops.

Hoe is bioCatootje ontstaan?

Na jaren voor vrienden en kennissen gekookt te hebben wilde ik doen waar ik al jaren van gedroomd had: lekker koken en mensen kennis laten maken van de vele mogelijkheden in de vegetarische keuken. Na de opleiding natuurvoedingsadviseur en natuurkok  startte ik in november 2014 mijn eigen cateringbedrijf onder de naam bioCatootje, oftewel “biologische catering van Ootje”.

Wat is natuurvoeding?

Natuurvoeding betekent werken met producten die puur, vers, eerlijk en biologisch zijn. Zonder pakjes en zakjes en zo min mogelijk bewerkt.
Er komen uitsluitend vegetarische (of veganistische) gerechten op tafel want ik wil mijn klanten laten zien dat je zonder vlees of vis heel smakelijke en gevarieerde gerechten kunt maken. Het zou geweldig zijn als iedereen een beetje minder vlees zou eten, dat is beter voor het milieu en voor mens en dier.