catering

catering

De catering van bioCatootje kan heel verrassend zijn. Alle gerechten zijn vegetarisch en gemaakt met natuurvoedingsproducten. Dat betekent dat de ingrediënten puur, vers, eerlijk en biologisch zijn en zo veel mogelijk onbewerkt. Bij voorkeur maak ik alles zelf en dat proef je!

Vegetarisch

Mijn gerechten zijn altijd vegetarisch. Hiermee laat ik mijn klanten zien dat je zonder vlees of vis heerlijk en afwisselend kunt eten. Alle noodzakelijke voedingsstoffen zitten er in en alle smaken zijn vertegenwoordigd.

Of je nu voor een klein gezelschap een etentje wilt organiseren of voor een grote groep een buffet of lekkere hapjes wilt regelen, alles is bespreekbaar. Ook speciale dieetwensen kunnen ingewilligd worden.

Kleurrijk en vers

De ingrediënten worden zo vers mogelijk verwerkt. Bladgroenten en kruiden komen regelmatig uit eigen tuin.

Typische bioCatootje gerechten

Welke gerechten maakt bioCatootje? Eigenlijk is heel veel mogelijk en elke opdracht is uniek. Van kleine hapjes tot een uitgebreid buffet, van high tea tot een lekkere lunch. Geef zelf aan waar jij blij van wordt. Hartig en/of zoet, taart, brood, soep, salades, peulvruchten, granen, veel groenten. Kleinschalig etentje of uitgebreid diner? De rode draad in mijn gerechten is vers, kleurrijk, vegetarisch, seizoensgebonden (Nederlandse herkomst), afwisselend en verrassend. Zie pagina foto’s.

Waarom geen prijzen?

Elke opdracht wordt op maat gemaakt en is uniek. De gerechten verschillen per keer. Voor elke opdracht wordt een aparte offerte gemaakt.

Nieuwsgierig?

Heb je iets te vieren of een andere reden om van mijn diensten gebruik te maken? Neem gerust contact op via het contactformulier en ik bel je snel.