cateringbedrijf, vegetarische keuken (natuurvoeding)

agenda

Kookworkshops met open inschrijving:

(geef aan als je een bepaald product niet eet dan probeer ik daar rekening mee te houden)

Vrijdag 28 juni 2019, 14.00 tot 18.00 uur: Kruiden en specerijen
Deze workshop wordt gegeven op een mooie locatie, bioCatootje werkt deze keer samen met Marion van Hesteren, eigenaar van de Pluktuin in Haalderen/Bemmel. 
Door verse kruiden te gebruiken hoef je minder of geen zout toe te voegen aan je maaltijd. Ook specerijen zijn een lekkere en gezonde smaakmaker in je soep, salades en andere gerechten. Marion gaat in de ochtend wilde kruiden oogsten. Wij starten met een kopje thee met wat lekkers en gaan in de pluktuin verse kruiden oogsten. Daarna maken we ter plekke lekkere gerechten met de oogst, verser kan toch niet? De gerechten eten we aansluitend gezamenlijk op als diner. Neem je bankpasje of contant geld mee want je wilt vast ook een vers boeket biologische bloemen plukken om, tegen de gebruikelijke kosten, mee naar huis te nemen. Genoeg te beleven en ervaren dus! Wil je mee doen?
 Aanmelden

Najaar 2019, datum volgt: Koken met de Ecostoof
Wat is de Ecostoof? Kort gezegd is het de oude hooikist in een nieuw jasje en vergelijkbaar met Slow Cooking maar dan duurzamer door een minimaal gebruik van stroom of gas. Koken met de Ecostoof is een nieuwe kooktechniek. Het is super simpel: Doe de ingrediënten in een pan, breng aan de kook en zet de pan in de Ecostoof. In de isolerende Ecostoof blijft het geheel gedurende lange tijd heet zodat het eten geleidelijk gaar wordt, zonder dat het aan kan branden. Tijd voor jezelf! Ideaal voor gerechten met granen en peulvruchten.
We starten met een kopje thee/koffie met iets lekkers er bij en bespreken de planning van de middag. Daarna gaan we in tweetallen verschillende recepten maken met de Ecostoof. Aansluitend eten we gezamenlijk de gemaakte gerechten op.
Deze workshop kost 69,50 euro per persoon. Dit is inclusief het speciale Ecostoof-kookboek en een complete maaltijd en inclusief de drankjes tijdens de workshop en bij de maaltijd.
Heb je het boek al? Dan betaal je 50 euro per persoon. Geef dit even aan bij de aanmelding s.v.p.
Zowel de Ecostoof als het bijbehorende kookboek “Langzaam Lekker” zijn te bestellen bij bioCatootje. Bestel je de Ecostoof tijdens de workshop? Dan krijg je een speciale prijs.
Doe je mee? Aanmelden

Meer data voor workshops in 2019 volgen. 

Wil je een kookworkshops met je eigen groepje (minimaal 7 personen) aanvragen? Dat kan ook in het weekend! Bel of mail of vul het  contactformulier in dan bespreken we de mogelijkheden.


Tijd: 18.00 tot ongeveer 22.00 uur (tenzij anders vermeld).

Locatie: We gebruiken de vernieuwde keuken in Dorpshuis de Slenk, Reestraat 2, 6562 LK Groesbeek-de Horst (tenzij anders vermeld).

Wat neem je mee naar de workshop:

  • Je eigen koksmes, als je dat graag wilt, er zijn ook voldoende messen aanwezig
  • Lege glazen potjes of bakjes om restjes in mee naar huis te nemen
  • Schorten zijn aanwezig

Kosten: 50 euro per persoon per workshop, tenzij anders vermeld.

Meer inhoudelijke details vind je op het tabblad kookworkshops.


Aanmelden voor workshops graag via het contactformulier. Je inschrijving is compleet zodra het bedrag op mijn rekening staat: NL71TRIO0198010486 t.n.v. bioCatootje/OML Steenbrink te Groesbeek. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. 

Je kunt ook een kookworkshop cadeau doen. CADEAUBONNEN kun je aanvragen via het contactformulier. Vermeld er bij voor welk bedrag je een cadeaubon wilt (elk gewenst bedrag is mogelijk), op welk adres je de box wilt ontvangen en maak het bedrag over op bovenstaand rekeningnummer. De bon wordt zo snel mogelijk opgestuurd.

Wil je een kookworkshop met je vriendinnen of collega’s? Neem contact met me op dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.