cateringbedrijf, vegetarische keuken (natuurvoeding)

agenda

Kookworkshops met open inschrijving:

(geef aan als je een bepaald product niet eet dan probeer ik daar rekening mee te houden)

Zaterdag 2 februari 2019, 14.00 tot 17.30 uur: Demonstratie/workshop; Meer plezier van je keukenmachine
Regelmatig hoor ik tijdens de kookworkshops: “Ik heb thuis ook een keukenmachine, maar gebruik hem heel weinig, ik weet niet zo goed hoe dat allemaal werkt”. Zonde van zo’n duur apparaat, dus ik help je op weg met deze demonstratie/workshop.
Hoe werkt je keukenmachine en wat kan je er allemaal mee? Ik laat zien hoe het werkt en je gaat zelf ook aan de slag. Stel vooral al je vragen en geef bij je aanmelding aan wat je graag wilt zien en oefenen bij deze demonstratie/workshop.
Omdat ik demonstratrice ben voor Magimix is dit merk de basis voor deze middag. Dus heb je een Magimix Cook Expert, Foodprocessor en blender? Of heb je een ander merk keukenmachine? Geen probleem, ook jij kunt mee doen. Er is van alles te proeven en wellicht krijg je nog iets lekkers mee naar huis. Uiteraard krijg je ook een reader met de recepten mee zodat je thuis verder kunt. Deelname kost 30 euro per persoon. Aanmelden

Vrijdag 19 april 2019, 18.00 tot 22.00 uur: Vegetarische gerechten uit het Midden-Oosten
De Midden-Oosterse voorraadkast is een smeltkroes van eeuwen culinaire tradities waaronder Berberse, Moorse en Arabische. Verwarmende specerijen, verse kruiden en contrasterende textuur zijn karakteristiek voor deze keukens die gerechten bieden om samen te delen. Salades op basis van granen en/of peulvruchten, dipsauzen, platbrood, de hitte van chilipepers, verkoelende yoghurt en langzaam gegaarde groentes. En heerlijke desserts op smaak gebracht met rozenwater en oranjebloesemwater. We gaan er mee aan de slag en zetten samen de tafel vol heerlijke gerechten. Doe je mee? Aanmelden

Vrijdag 28 juni 2019, in de ochtend (tijdstip volgt later): Kruiden en specerijen
Deze workshop wordt gegeven op een mooie locatie, bioCatootje werkt deze keer samen met Marion van Hesteren, eigenaar van de Pluktuin in Haalderen/Bemmel, https://www.pluktuinpluk.com/ 
Door verse kruiden te gebruiken hoef je minder of geen zout toe te voegen aan je maaltijd. Ook specerijen zijn een lekkere en gezonde smaakmaker in je soep, salades en andere gerechten. We gaan eerst oogsten in de natuur en maken daarna lekkere gerechten met de oogst en vers geplukte kruiden uit de pluktuin. Verser kan toch niet? De gerechten eten we aansluitend gezamenlijk op als lunch. En wie weet kun je nog een boeket biologische bloemen plukken om mee naar huis te nemen. Wil je mee doen?
 Aanmelden

Meer data voor workshops in 2019 volgen.

Wil je een kookworkshops met je eigen groepje (minimaal 7 personen) aanvragen? Dat kan ook in het weekend! Bel of mail of vul het  contactformulier in dan bespreken we de mogelijkheden.


Tijd: 18.00 tot ongeveer 22.00 uur (tenzij anders vermeld).

Locatie: We gebruiken de vernieuwde keuken in Dorpshuis de Slenk, Reestraat 2, 6562 LK Groesbeek (de Horst), tenzij anders vermeld.

Wat neem je mee naar de workshop:

  • Je eigen koksmes, als je dat graag hebt. Er zijn altijd extra messen aanwezig
  • Lege glazen potjes of bakjes om restjes in mee naar huis te nemen
  • Schorten zijn aanwezig

Kosten: 50 euro per persoon per workshop, tenzij anders vermeld.

Meer inhoudelijke details vind je op het tabblad kookworkshops.


Aanmelden voor workshops graag via het contactformulier. Je inschrijving is compleet zodra het bedrag op mijn rekening staat: NL71TRIO0198010486 t.n.v. bioCatootje/OML Steenbrink te Groesbeek. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

Je kunt ook een kookworkshop cadeau doen. CADEAUBONNEN kun je aanvragen via het contactformulier. Vermeld er bij voor welk bedrag je een cadeaubon wilt (elk gewenst bedrag is mogelijk), op welk adres je de box wilt ontvangen en maak het bedrag over op bovenstaand rekeningnummer. De bon wordt zo snel mogelijk opgestuurd.

Wil je een kookworkshop met je vriendinnen of collega’s? Neem contact met me op dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.