cateringbedrijf, vegetarische keuken (natuurvoeding)

agenda

Kookworkshops met open inschrijving:

(geef aan als je een bepaald product niet eet dan probeer ik daar rekening mee te houden)

Donderdagmiddag 13 december 2018, 12.00 tot 16.00 uur: Feestelijk vegetarisch, NOG 3 PLAATSEN VRIJ
Met de feestdagen in zicht gaan we mooie vegetarische gerechten maken voor Kerstmis en Oud & Nieuw. Zowel kleine hapjes, voor- hoofd- en nagerechten komen aan bod. Uiteraard met producten uit het seizoen. Doe mee en verras je gasten met de Feestdagen met jouw creaties. Aanmelden

Donderdagavond 13 december 2018, 18.00 tot 22.00 uur: Feestelijk vegetarisch, GEEN plaatsen meer beschikbaar!
Met de feestdagen in zicht gaan we mooie vegetarische gerechten maken voor Kerstmis en Oud & Nieuw. Zowel kleine hapjes, voor- hoofd- en nagerechten komen aan bod. Uiteraard met producten uit het seizoen. Doe mee en verras je gasten met de Feestdagen met jouw creaties. Aanmelden

Zaterdag 2 februari 2019, 14.00 tot 17.30 uur: Demonstratie/workshop; Meer plezier van je keukenmachine
Regelmatig hoor ik tijdens de kookworkshops: “Ik heb thuis ook een keukenmachine, maar gebruik hem heel weinig, ik weet niet zo goed hoe dat allemaal werkt”. Zonde van zo’n duur apparaat, dus ik help je op weg met deze demonstratie/workshop.
Hoe werkt je keukenmachine en wat kan je er allemaal mee? Ik laat zien hoe het werkt en je gaat zelf ook aan de slag. Stel vooral al je vragen en geef bij je aanmelding aan wat je graag wilt zien en oefenen bij deze demonstratie/workshop.
Omdat ik demonstratrice ben voor Magimix is dit merk de basis voor deze middag. Dus heb je een Magimix Cook Expert, Foodprocessor en blender? Of heb je een ander merk keukenmachine? Geen probleem, je kunt ook mee doen.
Er is van alles te proeven en wat over is gaat mee naar huis. Uiteraard krijg je ook een uitgebreide reader met recepten mee.
Deelname kost 30 euro per persoon. Aanmelden

Mei 2019: Kruiden en specerijen
Deze workshop wordt gegeven op een mooie locatie in Bemmel. bioCatootje werkt samen met Marion van Hesteren, eigenaar van de Pluktuin in Bemmel, https://www.pluktuinpluk.com/ 
Door verse kruiden te gebruiken hoef je minder of geen zout toe te voegen aan je maaltijd. Ook specerijen zijn een lekkere en gezonde smaakmaker in je soep, salades en andere gerechten. We maken lekkere gerechten met vers geplukte kruiden uit de pluktuin. Verser kan toch niet? Wil je mee doen? Je kunt je al opgeven.
 Aanmelden

De wijze waarop bioCatootje workshops geeft gaat in 2019 veranderen. Die met open inschrijvingen worden minder vaak ingepland. Daardoor is er meer ruimte voor het aanvragen van workshops met je eigen groepje (minimaal 6 personen). Dat kan ook in het weekend! Bel of mail of vul het  contactformulier in dan bespreken we de mogelijkheden. Meer informatie volgt snel.


Tijd: 18.00 tot ongeveer 22.00 uur (tenzij anders vermeld).

We gebruiken de vernieuwde keuken in Dorpshuis de Slenk, Reestraat 2, 6562 LK Groesbeek (de Horst), tenzij anders vermeld.

Wat neem je mee naar de workshop:

  • Je eigen koksmes, als je dat graag hebt. Er zijn altijd extra messen aanwezig
  • Lege glazen potjes of bakjes om restjes in mee naar huis te nemen
  • Schorten zijn aanwezig

Kosten workshops in 2018: 48 euro per persoon voor een workshop, tenzij anders vermeld.
De btw gaat omhoog dus mijn prijs ook. De prijs van een workshop in 2019 wordt 50 euro per persoon.  

Meer inhoudelijke details vind je op het tabblad kookworkshops.


Aanmelden voor workshops graag via het contactformulier. Je inschrijving is compleet zodra het bedrag op mijn rekening staat: NL71 TRIO 0198 0104 86 t.n.v. bioCatootje/OML Steenbrink te Groesbeek. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

Je kunt ook een kookworkshop cadeau doen. CADEAUBONNEN kun je aanvragen via het contactformulier. Vermeld er bij voor welk bedrag je een cadeaubon wilt (elk gewenst bedrag is mogelijk), op welk adres je de box wilt ontvangen en maak het bedrag over op bovenstaand rekeningnummer. De bon wordt zo snel mogelijk opgestuurd.

Wil je een kookworkshop met je vriendinnen of collega’s? Neem contact met me op dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.