cateringbedrijf, vegetarische keuken (natuurvoeding)

agenda

Kookworkshops met open inschrijving:

(geef aan als je een bepaald product niet eet dan probeer ik daar rekening mee te houden)

Maandag 26 november 2018, 18.00 uur: ‘Goed Zoet’, zonder geraffineerde suiker
Dat witte geraffineerde suiker en witte bloem niet zo gezond is voor ons lijf weten we eigenlijk allemaal wel. Maar hoe maak je nou zoete koekjes, taarten en ander lekkers zonder deze producten? Hoe kun je in een bestaand recept de suiker vervangen door een meer gezondere versie. Voeding in plaats van vulling, daar gaat deze workshop over. Doe je mee? 
 Aanmelden

Donderdagmiddag 13 december 2018, 12.00 uur: Feestelijk vegetarisch NOG 3 PLAATSEN VRIJ
Met de feestdagen in zicht gaan we mooie vegetarische gerechten maken voor Kerstmis en Oud & Nieuw. Zowel kleine hapjes, voor- hoofd- en nagerechten komen aan bod. Uiteraard met producten uit het seizoen. Doe mee en verras je gasten met de Feestdagen met jouw creaties. Aanmelden

Donderdagavond 13 december 2018, 18.00 uur: Feestelijk vegetarisch DEZE WORKSHOP IS VOL!
Met de feestdagen in zicht gaan we mooie vegetarische gerechten maken voor Kerstmis en Oud & Nieuw. Zowel kleine hapjes, voor- hoofd- en nagerechten komen aan bod. Uiteraard met producten uit het seizoen. Doe mee en verras je gasten met de Feestdagen met jouw creaties. Aanmelden

Voorjaar 2018, 18.00 uur: Kruiden en specerijen
Door verse kruiden te gebruiken hoef je minder of geen zout toe te voegen aan je maaltijd. Ook specerijen zijn een lekkere en gezonde smaakmaker in je soep, salades en andere gerechten. We maken zelf een currypasta en kruidenolie en gaan dieper in op de toepassing van kruiden in de keuken.
 Aanmelden

Binnenkort worden de data voor 2019 gepland. Heb je wensen? Laat het vooral weten!


Tijd: 18.00 tot ongeveer 22.00 uur (tenzij anders vermeld).

We gebruiken de vernieuwde keuken in Dorpshuis de Slenk, Reestraat 2, 6562 LK Groesbeek (de Horst), tenzij anders vermeld.

Wat neem je mee naar de workshop:

  • Je eigen koksmes, als je dat graag hebt. Er zijn altijd extra messen aanwezig
  • Lege glazen potjes of bakjes om restjes in mee naar huis te nemen
  • Schorten zijn aanwezig

Kosten workshops in 2018: 48 euro per persoon voor een workshop, een serie van drie workshops binnen een half jaar kost 135 euro (niet overdraagbaar).

Meer inhoudelijke details vind je op het tabblad kookworkshops.


Aanmelden voor workshops graag via het contactformulier. Je inschrijving is compleet zodra het bedrag op mijn rekening staat: NL71 TRIO 0198 0104 86 t.n.v. bioCatootje/OML Steenbrink te Groesbeek. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

Je kunt ook een kookworkshop cadeau doen. CADEAUBONNEN kun je aanvragen via het contactformulier. Vermeld er bij voor welk bedrag je een cadeaubon wilt (elk gewenst bedrag is mogelijk), op welk adres je de box wilt ontvangen en maak het bedrag over op bovenstaand rekeningnummer. De bon wordt zo snel mogelijk opgestuurd.

Wil je een kookworkshop met je vriendinnen of collega’s? Neem contact met me op dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.