cateringbedrijf, vegetarische keuken (natuurvoeding)

agenda

Kookworkshops met open inschrijving:

(geef aan als je een bepaald product niet eet dan probeer ik daar rekening mee te houden)

Zaterdag 12 oktober 2019, 15.00 tot 19.00 uur: Kruiden en specerijen
Door verse kruiden te gebruiken hoef je minder of geen zout toe te voegen aan je maaltijd. Ook specerijen zijn een lekkere en gezonde smaakmaker in je soep, salades en andere gerechten. Wij starten met een kopje thee met wat lekkers en bespreken de recepten. Daarna gaan we aan de slag in de keuken en aansluitend aan tafel om alles te proeven en gezellig na te praten onder het genot van een lekker glaasje wijn of sapje. De receptenreader (met informatie over kruiden en specerijen) gaat mee naar huis zodat je thuis alles na kunt maken en je gezin mee kan laten genieten. Wil je mee doen?
 Aanmelden

Zaterdag 19 oktober 2019, 15.00 tot 19.00 uur: De vegetarische keuken
In deze workshop ervaar je dat je ook zonder vlees of vis heerlijk en smaakvol kunt eten. We gebruiken peulvruchten, verschillende soorten 
granen  en groentes van het seizoen. Je leert “al doende” verschillende technieken en handige kooktrucs. Ook gaan we een aantal veganistische recepten maken. De reader met alle recepten gaat mee naar huis zodat je thuis alles rustig na kunt lezen en nogmaals kunt koken voor je gezin of gasten.
Wij starten met een kopje thee met wat lekkers en bespreken de recepten. Daarna gaan we (in tweetallen of alleen) aan de slag in de keuken en aansluitend gaan we samen alles proeven en gezellig napraten onder het genot van een lekker glaasje wijn of sapje. De receptenreader gaat mee naar huis zodat je thuis alles na kunt maken en je gezin mee kan laten genieten. Wil je mee doen?
 Aanmelden

Meer data voor workshops volgen. 

Wil je een kookworkshops met je eigen groepje (minimaal 7 personen) aanvragen? Dat kan ook in het weekend! Bel of mail of vul het  contactformulier in dan bespreken we de mogelijkheden.


Tijd: 18.00 tot ongeveer 22.00 uur (tenzij anders vermeld).

Locatie: We gebruiken de vernieuwde keuken in Dorpshuis de Slenk, Reestraat 2, 6562 LK Groesbeek-de Horst (tenzij anders vermeld).

Wat neem je mee naar de workshop:

  • Je eigen koksmes, als je dat graag wilt, er zijn ook voldoende messen aanwezig
  • Lege glazen potjes of bakjes om restjes in mee naar huis te nemen
  • Schorten zijn aanwezig

Kosten: 50 euro per persoon per workshop, tenzij anders vermeld.

Meer inhoudelijke details vind je op het tabblad kookworkshops.


Aanmelden voor workshops graag via het contactformulier. Je inschrijving is compleet zodra het bedrag op mijn rekening staat: NL71TRIO0198010486 t.n.v. bioCatootje/OML Steenbrink te Groesbeek. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. 

Je kunt ook een kookworkshop cadeau doen. CADEAUBONNEN kun je aanvragen via het contactformulier. Vermeld er bij voor welk bedrag je een cadeaubon wilt (elk gewenst bedrag is mogelijk), op welk adres je de box wilt ontvangen en maak het bedrag over op bovenstaand rekeningnummer. De bon wordt zo snel mogelijk opgestuurd.

Wil je een kookworkshop met je vriendinnen of collega’s? Neem contact met me op dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.