cateringbedrijf, vegetarische keuken (natuurvoeding)

agenda

Kookworkshops met open inschrijving:

(geef aan als je een bepaald product niet eet dan probeer ik daar rekening mee te houden)

Vrijdag 19 april 2019, 18.00 tot 22.00 uur: Vegetarische gerechten uit het Midden-Oosten

De Midden-Oosterse voorraadkast is een smeltkroes van eeuwen culinaire tradities waaronder Berberse, Moorse en Arabische. Verwarmende specerijen, verse kruiden en contrasterende textuur zijn karakteristiek voor deze keukens die gerechten bieden om samen te delen. Salades op basis van granen en/of peulvruchten, dipsauzen, platbrood, de hitte van chilipepers, verkoelende yoghurt en langzaam gegaarde groentes. En heerlijke desserts op smaak gebracht met onder andere rozenwater of oranjebloesemwater. We gaan er mee aan de slag en zetten samen de tafel vol heerlijke gerechten. Doe je mee? Aanmelden

Vrijdag 28 juni 2019, 14.00 tot 18.00 uur: Kruiden en specerijen
Deze workshop wordt gegeven op een mooie locatie, bioCatootje werkt deze keer samen met Marion van Hesteren, eigenaar van de Pluktuin in Haalderen/Bemmel. 
Door verse kruiden te gebruiken hoef je minder of geen zout toe te voegen aan je maaltijd. Ook specerijen zijn een lekkere en gezonde smaakmaker in je soep, salades en andere gerechten. Marion gaat in de ochtend wilde kruiden oogsten. Wij starten met een kopje thee met wat lekkers en gaan in de pluktuin verse kruiden oogsten. Daarna maken we ter plekke lekkere gerechten met de oogst, verser kan toch niet? De gerechten eten we aansluitend gezamenlijk op als diner. Neem je bankpasje of contant geld mee want je wilt vast ook een vers boeket biologische bloemen plukken om, tegen de gebruikelijke kosten, mee naar huis te nemen. Genoeg te beleven en ervaren dus! Wil je mee doen?
 Aanmelden

Meer data voor workshops in 2019 volgen. Onder andere workshops met de Ecostoof, de oude hooikist in een nieuw jasje en vergelijkbaar met slow cooking maar dan zonder gebruik van stroom of gas. De Ecostoof is te koop bij bioCatootje.

Wil je een kookworkshops met je eigen groepje (minimaal 7 personen) aanvragen? Dat kan ook in het weekend! Bel of mail of vul het  contactformulier in dan bespreken we de mogelijkheden.


Tijd: 18.00 tot ongeveer 22.00 uur (tenzij anders vermeld).

Locatie: We gebruiken de vernieuwde keuken in Dorpshuis de Slenk, Reestraat 2, 6562 LK Groesbeek-de Horst (tenzij anders vermeld).

Wat neem je mee naar de workshop:

  • Je eigen koksmes, als je dat graag wilt, er zijn ook voldoende messen aanwezig
  • Lege glazen potjes of bakjes om restjes in mee naar huis te nemen
  • Schorten zijn aanwezig

Kosten: 50 euro per persoon per workshop, tenzij anders vermeld.

Meer inhoudelijke details vind je op het tabblad kookworkshops.


Aanmelden voor workshops graag via het contactformulier. Je inschrijving is compleet zodra het bedrag op mijn rekening staat: NL71TRIO0198010486 t.n.v. bioCatootje/OML Steenbrink te Groesbeek. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. 

Je kunt ook een kookworkshop cadeau doen. CADEAUBONNEN kun je aanvragen via het contactformulier. Vermeld er bij voor welk bedrag je een cadeaubon wilt (elk gewenst bedrag is mogelijk), op welk adres je de box wilt ontvangen en maak het bedrag over op bovenstaand rekeningnummer. De bon wordt zo snel mogelijk opgestuurd.

Wil je een kookworkshop met je vriendinnen of collega’s? Neem contact met me op dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.